The study of polarization properties of meat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26220%2F15%3APU115440" target="_blank" >RIV/00216305:26220/15:PU115440 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.dgao-proceedings.de/download/116/116_p45.pdf" target="_blank" >http://www.dgao-proceedings.de/download/116/116_p45.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The study of polarization properties of meat
Popis výsledku v původním jazyce
This work describes measurement and analysis of polarization parameters of tissue; meat samples (pork chop) of 10 mm width were used. The optical system consists of a linearly polarized laser diode (? = 635 nm) that illuminates a sample, an analyzer anda photodetector to measure the polarization properties of the back-scattered light.
Název v anglickém jazyce
The study of polarization properties of meat
Popis výsledku anglicky
This work describes measurement and analysis of polarization parameters of tissue; meat samples (pork chop) of 10 mm width were used. The optical system consists of a linearly polarized laser diode (? = 635 nm) that illuminates a sample, an analyzer anda photodetector to measure the polarization properties of the back-scattered light.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
JA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
DGaO-PROCEEDINGS
ISSN
1614-8436
e-ISSN
—
Svazek periodika
2015
Číslo periodika v rámci svazku
2015
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
1-2
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—