Hand shape recognition and palm-print recognition using 2D and 3D features
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26230%2F18%3APU130729" target="_blank" >RIV/00216305:26230/18:PU130729 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Hand shape recognition and palm-print recognition using 2D and 3D features
Popis výsledku v původním jazyce
The shape of the palm and hand print are currently underutilized biometry features. Due to increased demand for high volume identification, and advances in 3D scanning technologies, new avenues are opening in research and development of 2D and 3D hand geometry based identification.
Název v anglickém jazyce
Hand shape recognition and palm-print recognition using 2D and 3D features
Popis výsledku anglicky
The shape of the palm and hand print are currently underutilized biometry features. Due to increased demand for high volume identification, and advances in 3D scanning technologies, new avenues are opening in research and development of 2D and 3D hand geometry based identification.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
10201 - Computer sciences, information science, bioinformathics (hardware development to be 2.2, social aspect to be 5.8)
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LQ1602" target="_blank" >LQ1602: IT4Innovations excellence in science</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Hand-Based Biometrics: Methods and Technology
ISBN
978-1-78561-224-4
Počet stran výsledku
25
Strana od-do
283-307
Počet stran knihy
430
Název nakladatele
The Institution of Engineering and Technology
Místo vydání
London
Kód UT WoS kapitoly
—