Využití sušených listů stévie ke slazení čajů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F02%3APU34727" target="_blank" >RIV/00216305:26310/02:PU34727 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Utilization of dried stevia leaves to tea sweetening
Popis výsledku v původním jazyce
Utilization of dried stevia leaves to sea sweetening is investigated in the paper. The optimal addition of dry stevia leaves was determind by using sensory analysis. Tea extracts containing the statistically optimal amounts of stevia leaves have been analysed by HPLC for the concentration of stevioside extracted from the stevia leaves.
Název v anglickém jazyce
Utilization of dried stevia leaves to tea sweetening
Popis výsledku anglicky
Utilization of dried stevia leaves to sea sweetening is investigated in the paper. The optimal addition of dry stevia leaves was determind by using sensory analysis. Tea extracts containing the statistically optimal amounts of stevia leaves have been analysed by HPLC for the concentration of stevioside extracted from the stevia leaves.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy (IF = 0.348)
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
96
Číslo periodika v rámci svazku
S
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
194-195
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—