Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Determination of stevioside in plant material and fruit teas.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388963%3A_____%2F01%3A57010188" target="_blank" >RIV/61388963:_____/01:57010188 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Determination of stevioside in plant material and fruit teas.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A simple method for stevioside analysis based on the water extraction, hydrophobic chromatography (Sep-Pak C 18 cartridges) and HPLC using linear gradient of acetonitrile in water is described. The feasibility of this procedure was tested analyzing the stevioside level in Stevia leaves as well as in tea 'Fruit tea with Stevia'.

  • Název v anglickém jazyce

    Determination of stevioside in plant material and fruit teas.

  • Popis výsledku anglicky

    A simple method for stevioside analysis based on the water extraction, hydrophobic chromatography (Sep-Pak C 18 cartridges) and HPLC using linear gradient of acetonitrile in water is described. The feasibility of this procedure was tested analyzing the stevioside level in Stevia leaves as well as in tea 'Fruit tea with Stevia'.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CE - Biochemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Food Composition and Analysis

  • ISSN

    0889-1575

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    14

  • Číslo periodika v rámci svazku

    N/A

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    383-388

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus