Determination of stevioside in plant material and fruit teas.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388963%3A_____%2F01%3A57010188" target="_blank" >RIV/61388963:_____/01:57010188 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of stevioside in plant material and fruit teas.
Popis výsledku v původním jazyce
A simple method for stevioside analysis based on the water extraction, hydrophobic chromatography (Sep-Pak C 18 cartridges) and HPLC using linear gradient of acetonitrile in water is described. The feasibility of this procedure was tested analyzing the stevioside level in Stevia leaves as well as in tea 'Fruit tea with Stevia'.
Název v anglickém jazyce
Determination of stevioside in plant material and fruit teas.
Popis výsledku anglicky
A simple method for stevioside analysis based on the water extraction, hydrophobic chromatography (Sep-Pak C 18 cartridges) and HPLC using linear gradient of acetonitrile in water is described. The feasibility of this procedure was tested analyzing the stevioside level in Stevia leaves as well as in tea 'Fruit tea with Stevia'.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food Composition and Analysis
ISSN
0889-1575
e-ISSN
—
Svazek periodika
14
Číslo periodika v rámci svazku
N/A
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
383-388
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—