The impact of elevated CO2 concentration on the Rubisco activity
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F02%3APU34815" target="_blank" >RIV/00216305:26310/02:PU34815 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The impact of elevated CO2 concentration on the Rubisco activity
Popis výsledku v původním jazyce
Long-term exposure of Norway spruce trees to the elevated atmospheric concentration of carbon dioxide was manifested by the increase of the Rubisco activity in vitro. No statistically significant differences of Rubisco activity were observed for the current and one-year-old needles treated in the ambient CO2 concentration.
Název v anglickém jazyce
The impact of elevated CO2 concentration on the Rubisco activity
Popis výsledku anglicky
Long-term exposure of Norway spruce trees to the elevated atmospheric concentration of carbon dioxide was manifested by the increase of the Rubisco activity in vitro. No statistically significant differences of Rubisco activity were observed for the current and one-year-old needles treated in the ambient CO2 concentration.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Modern Analytical Methods for Food and Beverage Autentication
ISBN
—
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
10. 9. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—