Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The impact of elevated CO2 concentration on the Rubisco activity

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F02%3APU34815" target="_blank" >RIV/00216305:26310/02:PU34815 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The impact of elevated CO2 concentration on the Rubisco activity

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Long-term exposure of Norway spruce trees to the elevated atmospheric concentration of carbon dioxide was manifested by the increase of the Rubisco activity in vitro. No statistically significant differences of Rubisco activity were observed for the current and one-year-old needles treated in the ambient CO2 concentration.

  • Název v anglickém jazyce

    The impact of elevated CO2 concentration on the Rubisco activity

  • Popis výsledku anglicky

    Long-term exposure of Norway spruce trees to the elevated atmospheric concentration of carbon dioxide was manifested by the increase of the Rubisco activity in vitro. No statistically significant differences of Rubisco activity were observed for the current and one-year-old needles treated in the ambient CO2 concentration.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CE - Biochemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Modern Analytical Methods for Food and Beverage Autentication

  • ISBN

  • ISSN

    0009-2770

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Neuveden

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    10. 9. 2002

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku