Effect of Vineyard Agriculture on Wine Yeasts Population
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F10%3APU89780" target="_blank" >RIV/00216305:26310/10:PU89780 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of Vineyard Agriculture on Wine Yeasts Population
Popis výsledku v původním jazyce
In this study, we analyzed yeasts composition of two kind of wine production - integrated and ecological. From wide variety of wines, white wine Sauvignon was chosen. Yeasts were isolated from leaves, berries and finally from must during fermentation process. Pure yeasts cultures were identified by using PCR-RFLP method.
Název v anglickém jazyce
Effect of Vineyard Agriculture on Wine Yeasts Population
Popis výsledku anglicky
In this study, we analyzed yeasts composition of two kind of wine production - integrated and ecological. From wide variety of wines, white wine Sauvignon was chosen. Yeasts were isolated from leaves, berries and finally from must during fermentation process. Pure yeasts cultures were identified by using PCR-RFLP method.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů