Effect of Vineyard Agriculture on Wine Yeasts Population
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F10%3APU89787" target="_blank" >RIV/00216305:26310/10:PU89787 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of Vineyard Agriculture on Wine Yeasts Population
Popis výsledku v původním jazyce
In this study, we analyzed yeasts composition of two kind of wine production - integrated and ecological. From wide variety of wines, white wine Sauvignon was chosen. Yeasts were isolated from leaves, berries and finally from must during fermentation process. Pure yeasts cultures were identified by using PCR-RFLP method
Název v anglickém jazyce
Effect of Vineyard Agriculture on Wine Yeasts Population
Popis výsledku anglicky
In this study, we analyzed yeasts composition of two kind of wine production - integrated and ecological. From wide variety of wines, white wine Sauvignon was chosen. Yeasts were isolated from leaves, berries and finally from must during fermentation process. Pure yeasts cultures were identified by using PCR-RFLP method
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků studentské odborné konference Chemie a společnost 2010
ISBN
978-80-214-4212-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
3. 12. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—