Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analysis of Phenolic Compounds in Some Cereal Products

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F10%3APU90387" target="_blank" >RIV/00216305:26310/10:PU90387 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Analysis of Phenolic Compounds in Some Cereal Products

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cereal products form important par of human/child nutrition. They contain high amount of sugars, proteins, dietary fiber, vitamins, minerals and other nutrients. In this work some biologically active phenolic substances in selected cereal products were analyzed.

  • Název v anglickém jazyce

    Analysis of Phenolic Compounds in Some Cereal Products

  • Popis výsledku anglicky

    Cereal products form important par of human/child nutrition. They contain high amount of sugars, proteins, dietary fiber, vitamins, minerals and other nutrients. In this work some biologically active phenolic substances in selected cereal products were analyzed.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/2B08057" target="_blank" >2B08057: Vývoj moderních metod pro hodnocení autenticity "českého piva"</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XL. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin: Sborník souhrnů sdělení

  • ISBN

  • ISSN

    1802-1433

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    62

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Neuveden

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Skalský Dvůr

  • Datum konání akce

    3. 5. 2010

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku