Analysis of Phenolic Compounds in Some Cereal Products
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F10%3APU90387" target="_blank" >RIV/00216305:26310/10:PU90387 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Analysis of Phenolic Compounds in Some Cereal Products
Popis výsledku v původním jazyce
Cereal products form important par of human/child nutrition. They contain high amount of sugars, proteins, dietary fiber, vitamins, minerals and other nutrients. In this work some biologically active phenolic substances in selected cereal products were analyzed.
Název v anglickém jazyce
Analysis of Phenolic Compounds in Some Cereal Products
Popis výsledku anglicky
Cereal products form important par of human/child nutrition. They contain high amount of sugars, proteins, dietary fiber, vitamins, minerals and other nutrients. In this work some biologically active phenolic substances in selected cereal products were analyzed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B08057" target="_blank" >2B08057: Vývoj moderních metod pro hodnocení autenticity "českého piva"</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XL. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin: Sborník souhrnů sdělení
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
62
Strana od-do
—
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
3. 5. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—