Analysis of biologically active substances in different kinds of beer
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F10%3APU90820" target="_blank" >RIV/00216305:26310/10:PU90820 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Analysis of biologically active substances in different kinds of beer
Popis výsledku v původním jazyce
In this work the screening study of the most important beer active substances has done. Alcoholic, nonalcoholic, Czech and also beers of foreign production with different degree of content of alcohol were analyzed.
Název v anglickém jazyce
Analysis of biologically active substances in different kinds of beer
Popis výsledku anglicky
In this work the screening study of the most important beer active substances has done. Alcoholic, nonalcoholic, Czech and also beers of foreign production with different degree of content of alcohol were analyzed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B08057" target="_blank" >2B08057: Vývoj moderních metod pro hodnocení autenticity "českého piva"</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XIV. Setkání biochemiků a molekulárních biologů
ISBN
978-80-210-5164-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Název nakladatele
MU Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
20. 4. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—