Analysis of active compounds in selected types of beer
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F10%3APU90821" target="_blank" >RIV/00216305:26310/10:PU90821 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Analysis of active compounds in selected types of beer
Popis výsledku v původním jazyce
In this work the screening study of the most important beer active substances was realized. Total of 36 alcoholic and alcohol-free beers were enrolled into this study. Czech beers, beers of foreign production and beers with different degree of alcohol content were compared.
Název v anglickém jazyce
Analysis of active compounds in selected types of beer
Popis výsledku anglicky
In this work the screening study of the most important beer active substances was realized. Total of 36 alcoholic and alcohol-free beers were enrolled into this study. Czech beers, beers of foreign production and beers with different degree of alcohol content were compared.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B08057" target="_blank" >2B08057: Vývoj moderních metod pro hodnocení autenticity "českého piva"</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků XL. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin.
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
3. 5. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—