Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analysis of active compounds in selected types of beer

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F10%3APU90821" target="_blank" >RIV/00216305:26310/10:PU90821 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Analysis of active compounds in selected types of beer

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In this work the screening study of the most important beer active substances was realized. Total of 36 alcoholic and alcohol-free beers were enrolled into this study. Czech beers, beers of foreign production and beers with different degree of alcohol content were compared.

  • Název v anglickém jazyce

    Analysis of active compounds in selected types of beer

  • Popis výsledku anglicky

    In this work the screening study of the most important beer active substances was realized. Total of 36 alcoholic and alcohol-free beers were enrolled into this study. Czech beers, beers of foreign production and beers with different degree of alcohol content were compared.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/2B08057" target="_blank" >2B08057: Vývoj moderních metod pro hodnocení autenticity "českého piva"</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník příspěvků XL. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin.

  • ISBN

  • ISSN

    1802-1433

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Neuveden

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Skalský Dvůr

  • Datum konání akce

    3. 5. 2010

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku