The optimalization of bread mix composition to prepare low level acrylamide products using home bread maker
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F10%3APU94096" target="_blank" >RIV/00216305:26310/10:PU94096 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The optimalization of bread mix composition to prepare low level acrylamide products using home bread maker
Popis výsledku v původním jazyce
The objective of the presented study was to transfer of research outputs relating to a very promising mitigation effect of selected inorganic salts in a model cereal matrix which was observed up to 75% to innovative and commercially available bread mix in a cooperation with a local producer for home preparing products with low acrylamide content using bread maker.
Název v anglickém jazyce
The optimalization of bread mix composition to prepare low level acrylamide products using home bread maker
Popis výsledku anglicky
The objective of the presented study was to transfer of research outputs relating to a very promising mitigation effect of selected inorganic salts in a model cereal matrix which was observed up to 75% to innovative and commercially available bread mix in a cooperation with a local producer for home preparing products with low acrylamide content using bread maker.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů