Influence of the different farming systems on elemental content of Vitis vinifera and on antioxidant properties of wine
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F12%3APU100133" target="_blank" >RIV/00216305:26310/12:PU100133 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Influence of the different farming systems on elemental content of Vitis vinifera and on antioxidant properties of wine
Popis výsledku v původním jazyce
In this work an ICPMS technique and EPR technique was used for the dermination of the influence of different agriculture techniques on elemental content of Vitis vinifera and on antioxidant properties of wine
Název v anglickém jazyce
Influence of the different farming systems on elemental content of Vitis vinifera and on antioxidant properties of wine
Popis výsledku anglicky
In this work an ICPMS technique and EPR technique was used for the dermination of the influence of different agriculture techniques on elemental content of Vitis vinifera and on antioxidant properties of wine
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů