Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Influence of the different farming systems on elemental content of Vitis vinifera and on antioxidant properties of wine

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F12%3APU100133" target="_blank" >RIV/00216305:26310/12:PU100133 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Influence of the different farming systems on elemental content of Vitis vinifera and on antioxidant properties of wine

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In this work an ICPMS technique and EPR technique was used for the dermination of the influence of different agriculture techniques on elemental content of Vitis vinifera and on antioxidant properties of wine

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of the different farming systems on elemental content of Vitis vinifera and on antioxidant properties of wine

  • Popis výsledku anglicky

    In this work an ICPMS technique and EPR technique was used for the dermination of the influence of different agriculture techniques on elemental content of Vitis vinifera and on antioxidant properties of wine

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů