Effect of light conditions on physico-chemical properties of pineapple juice with addition of small pineapple pieces during storage
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APU104738" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PU104738 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of light conditions on physico-chemical properties of pineapple juice with addition of small pineapple pieces during storage
Popis výsledku v původním jazyce
Antioxidant status, ascorbic acid concentration, 5-hydroxymethyl-2-furaldehyde (HMF) formation and total colour changes in a pineapple juice with the addition of small pieces of pineapple stored up to 26 weeks at 7C at different light conditions (darkness, day light) were characterized.
Název v anglickém jazyce
Effect of light conditions on physico-chemical properties of pineapple juice with addition of small pineapple pieces during storage
Popis výsledku anglicky
Antioxidant status, ascorbic acid concentration, 5-hydroxymethyl-2-furaldehyde (HMF) formation and total colour changes in a pineapple juice with the addition of small pieces of pineapple stored up to 26 weeks at 7C at different light conditions (darkness, day light) were characterized.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food and Nutrition Research
ISSN
1336-8672
e-ISSN
—
Svazek periodika
52
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
181-190
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—