Influence of technological processing and oxygen scavengers on selected parameters of pineapple juices
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APU108353" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PU108353 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Influence of technological processing and oxygen scavengers on selected parameters of pineapple juices
Popis výsledku v původním jazyce
The objective of this study was to assess the influence of different technologies in fresh pineapple juice processing, including the application of caps containing oxygen scavengers (O2S), on selected quality parameters of pineapple juice. Juice was prepared in two different ways.
Název v anglickém jazyce
Influence of technological processing and oxygen scavengers on selected parameters of pineapple juices
Popis výsledku anglicky
The objective of this study was to assess the influence of different technologies in fresh pineapple juice processing, including the application of caps containing oxygen scavengers (O2S), on selected quality parameters of pineapple juice. Juice was prepared in two different ways.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů