Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Enzymatická hydrolýza kávové sedliny

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F14%3APU112369" target="_blank" >RIV/00216305:26310/14:PU112369 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.chemicke-listy.cz" target="_blank" >https://www.chemicke-listy.cz</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Enzymatická hydrolýza kávové sedliny

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Práce se zabývá studiem hydrolytických enzymů produkovaných plísní a stanovením jejich charakteristik. Byly stanoveny hodnoty pH a teplotního optima daných enzymů zodpovědných za hydrolýzu kávové sedliny na fermetovatelné cukry a stanovena produkční křivka.

  • Název v anglickém jazyce

    Enzymatic hydrolysis of coffee grounds

  • Popis výsledku anglicky

    The work deals with the study of hydrolytic enzymes produced by fungi and determining their characteristics. Values were determined pH and temperature optima of the enzymes responsible for the hydrolysis of the coffee grounds to fermentable sugars and established production curve.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    EI - Biotechnologie a bionika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů