Amino acid analysis: Reduction of ninhydrin by sodium borohydride
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F99%3A16500006" target="_blank" >RIV/00216305:26310/99:16500006 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00216305:26310/99:PU49864
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Amino acid analysis: Reduction of ninhydrin by sodium borohydride
Popis výsledku v původním jazyce
In the present work, the stability of a ninhydrin reagent in which ninhydrin has been reduced with sodium borohydride is compared with that of comercial peparation using stanous chloride or titanium chloride as reducing agent. Both agents are commonly used in automated amino acid analysis.
Název v anglickém jazyce
Amino acid analysis: Reduction of ninhydrin by sodium borohydride
Popis výsledku anglicky
In the present work, the stability of a ninhydrin reagent in which ninhydrin has been reduced with sodium borohydride is compared with that of comercial peparation using stanous chloride or titanium chloride as reducing agent. Both agents are commonly used in automated amino acid analysis.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Nahrung
ISSN
0027-769X
e-ISSN
—
Svazek periodika
1999
Číslo periodika v rámci svazku
43
Stát vydavatele periodika
XX - osoby bez státní příslušnosti
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—