Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Amino acid analysis: Reduction of ninhydrin by sodium borohydride

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F99%3A16500006" target="_blank" >RIV/00216305:26310/99:16500006 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00216305:26310/99:PU49864

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Amino acid analysis: Reduction of ninhydrin by sodium borohydride

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In the present work, the stability of a ninhydrin reagent in which ninhydrin has been reduced with sodium borohydride is compared with that of comercial peparation using stanous chloride or titanium chloride as reducing agent. Both agents are commonly used in automated amino acid analysis.

  • Název v anglickém jazyce

    Amino acid analysis: Reduction of ninhydrin by sodium borohydride

  • Popis výsledku anglicky

    In the present work, the stability of a ninhydrin reagent in which ninhydrin has been reduced with sodium borohydride is compared with that of comercial peparation using stanous chloride or titanium chloride as reducing agent. Both agents are commonly used in automated amino acid analysis.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Nahrung

  • ISSN

    0027-769X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    1999

  • Číslo periodika v rámci svazku

    43

  • Stát vydavatele periodika

    XX - osoby bez státní příslušnosti

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus