Jak padlí chmelové ovlivňuje kvalitu chmele a piva?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F03%3A%230000058" target="_blank" >RIV/14864347:_____/03:#0000058 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
How hop powdery mildew influences the quality of hops and beer?
Popis výsledku v původním jazyce
How hop powdery mildew influences the quality of hops and beer?
Název v anglickém jazyce
How hop powdery mildew influences the quality of hops and beer?
Popis výsledku anglicky
How hop powdery mildew influences the quality of hops and beer?
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GF - Choroby, škůdci, plevely a ochrana rostlin
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP9355" target="_blank" >EP9355: Regulace faktorů ovlivňující tvorbu výnosu a kvalitu perspektivních odrůd chmele</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of Scientific Commission of IHGC
ISBN
1814-2192
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
58-62
Název nakladatele
Scientific Commission IHGC
Místo vydání
Hüll, SRN
Místo konání akce
Dobrna-Žalec, Slovinsko
Datum konání akce
24. 6. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—