Kapitola 11. Chmel a chmelové výrobky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004981" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004981 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kapitola 11. Chmel a chmelové výrobky
Popis výsledku v původním jazyce
Kapitola 11. Chmel a chmelové výrobky. Přehled, složení, rozdělení a technologický význam chmelových odrůd a chmelových výrobků
Název v anglickém jazyce
Chapter 11. Hops and Hop Products
Popis výsledku anglicky
Chapter 11. Hops and Hop Products. Outline, classification, composition and technological values of hop varieties and hop products
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Technologie výroby sladu a piva
ISBN
80-902658-6-3
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
—
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Výzkumný ústav pivovarsko-sladařský s.r.o.
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—