Hodnocení antioxidačních vlastností chmele a chmelových produktů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F06%3A%230000102" target="_blank" >RIV/14864347:_____/06:#0000102 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The assessment of antioxidant properties of hops and hop products.
Popis výsledku v původním jazyce
The assessment of antioxidant properties of hops and hop products.
Název v anglickém jazyce
The assessment of antioxidant properties of hops and hop products.
Popis výsledku anglicky
The assessment of antioxidant properties of hops and hop products.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B44061" target="_blank" >1B44061: Aplikace moderních metod stanovení antioxidační aktivity k hodnocení kvality chmele a senzorické stability piva</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Vitamins 2006 - Proceedings of 6th International Conference
ISBN
80-7194-855-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
232
Název nakladatele
Univerzita Pardubice
Místo vydání
Pardubice, ČR
Místo konání akce
Pardubice, ČR
Datum konání akce
11. 9. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—