Hodnocení antioxidacní aktivity chmele a chmelových výrobku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F06%3A02%3A_3826" target="_blank" >RIV/14864347:_____/06:02:_3826 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The assessement of antioxidant properties of hops and hop products
Popis výsledku v původním jazyce
For evaluation of antioxidative properties of hop and hops product it was examined some advancements of preparation patterns and methods of determination.
Název v anglickém jazyce
The assessement of antioxidant properties of hops and hop products
Popis výsledku anglicky
For evaluation of antioxidative properties of hop and hops product it was examined some advancements of preparation patterns and methods of determination.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B44061" target="_blank" >1B44061: Aplikace moderních metod stanovení antioxidační aktivity k hodnocení kvality chmele a senzorické stability piva</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný Prumysl,
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
52
Číslo periodika v rámci svazku
7
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
214-218
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—