Stanovení saturační ozářenosti a fotosyntetické kapacity pro perspektivní odůdy chmele (Humulus Lupulus L.)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F07%3A8P004914" target="_blank" >RIV/14864347:_____/07:8P004914 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determining of the saturation irradiance and photosynthetic capacity for new perspective varieties of hop (Humulus Lupulus L.)
Popis výsledku v původním jazyce
Data of saturation irradiance and photosynthetic capacity were determined for Czech hop varieties Premiant, Saaz, Agnus and Harmonie. Saturation irradiation for Agnus and Harmonie cultivars was 499 micromolCO2.m-2.s-1, for Premiant and Saaz 447 micromolCO2.m-2.s-1. The lowest photosynthetic capacity was demonstrated by Saaz variety, the highest for Premiant.
Název v anglickém jazyce
Determining of the saturation irradiance and photosynthetic capacity for new perspective varieties of hop (Humulus Lupulus L.)
Popis výsledku anglicky
Data of saturation irradiance and photosynthetic capacity were determined for Czech hop varieties Premiant, Saaz, Agnus and Harmonie. Saturation irradiation for Agnus and Harmonie cultivars was 499 micromolCO2.m-2.s-1, for Premiant and Saaz 447 micromolCO2.m-2.s-1. The lowest photosynthetic capacity was demonstrated by Saaz variety, the highest for Premiant.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF3179" target="_blank" >QF3179: Komplexní inovace pěstitelské technologie perspektivních odrůd a novošlechtění českých chmelů</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Cereal Research Communications
ISSN
0133-3720
e-ISSN
—
Svazek periodika
35
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
HU - Maďarsko
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
461-464
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—