Antioxidační charakteristika chmele a chmelových produktů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F08%3A9P002710" target="_blank" >RIV/14864347:_____/08:9P002710 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/08:#0000468 RIV/14864347:_____/08:#0000252
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Antioxidant Characteristics of Hops and Hop Products
Popis výsledku v původním jazyce
Antioxidant Characteristics of Hops and Hop Products (Antioxidační charakteristika chmele a chmelových produktů)
Název v anglickém jazyce
Antioxidant Characteristics of Hops and Hop Products
Popis výsledku anglicky
Antioxidant Characteristics of Hops and Hop Products (Antioxidační charakteristika chmele a chmelových produktů)
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B44061" target="_blank" >1B44061: Aplikace moderních metod stanovení antioxidační aktivity k hodnocení kvality chmele a senzorické stability piva</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of the Institute of Brewing
ISSN
0046-9750
e-ISSN
—
Svazek periodika
114
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—