Hodnocení antioxidační aktivity chmele a chmelových výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F08%3A9P002714" target="_blank" >RIV/14864347:_____/08:9P002714 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/14864347:_____/08:#0000253
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evaluation of Antioxidant Properties of raw Hops and Hop products.
Popis výsledku v původním jazyce
Evaluation of Antioxidant Properties of raw Hops and Hop products. - Proceedings of the Second International Symposium on Natural Preservatives in Food, Feed and Cosmetics
Název v anglickém jazyce
Evaluation of Antioxidant Properties of raw Hops and Hop products.
Popis výsledku anglicky
Evaluation of Antioxidant Properties of raw Hops and Hop products. - Proceedings of the Second International Symposium on Natural Preservatives in Food, Feed and Cosmetics
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B44061" target="_blank" >1B44061: Aplikace moderních metod stanovení antioxidační aktivity k hodnocení kvality chmele a senzorické stability piva</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the Second International Symposium on Natural Preservatives in Food, Feed and Cosmetics
ISBN
—
ISSN
0567-7572
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
14
Strana od-do
—
Název nakladatele
ISHS, Amsterdam, NL
Místo vydání
Amsterdam, NL
Místo konání akce
Amsterdam, NL
Datum konání akce
1. 1. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—