Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hodnocení antioxidační aktivity chmele a chmelových výrobků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F08%3A9P002714" target="_blank" >RIV/14864347:_____/08:9P002714 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/14864347:_____/08:#0000253

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Evaluation of Antioxidant Properties of raw Hops and Hop products.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Evaluation of Antioxidant Properties of raw Hops and Hop products. - Proceedings of the Second International Symposium on Natural Preservatives in Food, Feed and Cosmetics

  • Název v anglickém jazyce

    Evaluation of Antioxidant Properties of raw Hops and Hop products.

  • Popis výsledku anglicky

    Evaluation of Antioxidant Properties of raw Hops and Hop products. - Proceedings of the Second International Symposium on Natural Preservatives in Food, Feed and Cosmetics

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1B44061" target="_blank" >1B44061: Aplikace moderních metod stanovení antioxidační aktivity k hodnocení kvality chmele a senzorické stability piva</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the Second International Symposium on Natural Preservatives in Food, Feed and Cosmetics

  • ISBN

  • ISSN

    0567-7572

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    14

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    ISHS, Amsterdam, NL

  • Místo vydání

    Amsterdam, NL

  • Místo konání akce

    Amsterdam, NL

  • Datum konání akce

    1. 1. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku