Nový požadavek na hodnocení mléka - bod mrznutí tepelně ošetřeného mléka.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F03%3A995859" target="_blank" >RIV/16193296:_____/03:995859 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nový požadavek na hodnocení mléka - bod mrznutí tepelně ošetřeného mléka.
Popis výsledku v původním jazyce
Nový požadavek na hodnocení mléka - bod mrznutí tepelně ošetřeného mléka.
Název v anglickém jazyce
Development of methods and systems for evaluation of raw milk quality and for control of technological decisions in milk production and processing.
Popis výsledku anglicky
Development of methods and systems for evaluation of raw milk quality and for control of technological decisions in milk production and processing.Development of methods and systems for evaluation of raw milk quality and for control of technological decisions in milk production and processing.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD1404" target="_blank" >QD1404: Vývoj metod a systémů pro hodnocení jakosti syrového mléka a pro potřeby kontroly a technologického rozhodování v prvovýrobě i při mlékárenském zpracování</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník za semináře Problematika prvovýroby mléka XXVI, Medlov
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
20-30
Název nakladatele
Sborník za semináře Problematika prvovýroby mléka XXVI, Medlov
Místo vydání
MedloV
Místo konání akce
MedloV
Datum konání akce
1. 1. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—