Hodnocení jakosti syrového mléka v centrálních laboratořích České republiky v letech 2000 až 2003
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F04%3A995860" target="_blank" >RIV/16193296:_____/04:995860 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení jakosti syrového mléka v centrálních laboratořích České republiky v letech 2000 až 2003
Popis výsledku v původním jazyce
Hodnocení jakosti syrového mléka v centrálních laboratořích České republiky v letech 2000 až 2003
Název v anglickém jazyce
Development of methods and systems for evaluation of raw milk quality and for control of technological decisions in milk production and processing.
Popis výsledku anglicky
Development of methods and systems for evaluation of raw milk quality and for control of technological decisions in milk production and processing.Development of methods and systems for evaluation of raw milk quality and for control of technological decisions in milk production and processing.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD1404" target="_blank" >QD1404: Vývoj metod a systémů pro hodnocení jakosti syrového mléka a pro potřeby kontroly a technologického rozhodování v prvovýrobě i při mlékárenském zpracování</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Počet stran knihy
20
Název nakladatele
Praha
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS knihy
—