Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Podnikatelský koncept v oboru "hospitality"

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F24733784%3A_____%2F12%3A%230000004" target="_blank" >RIV/24733784:_____/12:#0000004 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Podnikatelský koncept v oboru "hospitality"

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Práce se zaměřuje na analýzu základních nástrojů, sloužících k založení a provozování podniků oboru hospitality. V této souvislosti rozebírá využití podnikatelského konceptu v konkrétních zařízeních. Popsány jsou jednotlivé prvky konceptu včetně jejich vzájemné souvislosti. Pozornost je věnována možnosti modifikací těchto prvků, zejména organizační struktury, technické a dojmové kvality. Na základě analáýzy prvků konceptu jsou naznačena některá řešení jejich větší využitelnosti v podnikové sféře.

  • Název v anglickém jazyce

    Gastronomic Concept in the Hospitality Industry

  • Popis výsledku anglicky

    The article focuses on the analysis of the basic instruments used to start and operate businesses in the hospitality industry. In this context the use of a business concept in specific firms is analyzed. Individual elements of the concept, including their interaction are described. Attention is paid to the possibility of modifying these elements, in particular modifying organizational structure, technical quality or emotional part. On the basis of elemental analysis of the concept there are certain solutions indicated to their larger utilization in the corporate sector.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AH - Ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Gastronomie v toku času I

  • ISBN

    978-80-905181-1-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    14

  • Strana od-do

    109-122

  • Název nakladatele

    Press21

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    1. 1. 2012

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku