Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv klimatických podmínek na kvalitu plodů posuzovanou pomocí veřejných degustací v České a Slovenské republice v letech 1999-2004.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25271121%3A_____%2F06%3A%230000010" target="_blank" >RIV/25271121:_____/06:#0000010 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effects of climatic conditions on fruit quality of apple cultivars assessed by public sensory evaluations in the Czech and Slovak Republics 1999-2004.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Public sensory evaluations of the most important grown cultivars and promising new ones were regularly conducted from December to February in four places characterised by different mean annual temperatures and length of growing season. ´Rubín´ cv. or itsgenetic mutations won the highest scores for 2000-2004 both in the category of taste and in the sum total of all the other sensory traits nearly in each of the locations. ´Rubinola´ (´Rubin´ x ´Prima´), with resistance to scab, was similarly assessed and generally not much inferior to ´Rubin´. These leaders were mainly followed by ´Topaz´, ´Angold´ and a ?group? of ´Jonagold´ represented by its several mutants.

  • Název v anglickém jazyce

    Effects of climatic conditions on fruit quality of apple cultivars assessed by public sensory evaluations in the Czech and Slovak Republics 1999-2004.

  • Popis výsledku anglicky

    Public sensory evaluations of the most important grown cultivars and promising new ones were regularly conducted from December to February in four places characterised by different mean annual temperatures and length of growing season. ´Rubín´ cv. or itsgenetic mutations won the highest scores for 2000-2004 both in the category of taste and in the sum total of all the other sensory traits nearly in each of the locations. ´Rubinola´ (´Rubin´ x ´Prima´), with resistance to scab, was similarly assessed and generally not much inferior to ´Rubin´. These leaders were mainly followed by ´Topaz´, ´Angold´ and a ?group? of ´Jonagold´ represented by its several mutants.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Fruit and Ornamental Plant Research

  • ISSN

    1231-0948

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    14

  • Číslo periodika v rámci svazku

    Suppl. 2

  • Stát vydavatele periodika

    PL - Polská republika

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    219-227

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus