Metodika probírky plodů u jabloní.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25271121%3A_____%2F07%3A%230000060" target="_blank" >RIV/25271121:_____/07:#0000060 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Metodika probírky plodů u jabloní.
Popis výsledku v původním jazyce
V metodice jsou uvedeny postupy pro redukci násady plůdků jabloní metodou ruční a chemické probírky. Byly definovány faktory, které mají rozhodující vliv na účinnost probírky. Jsou uvedeny přípravky, které je možno použít pro redukci násady plodů v podmínkách České republiky. Jsou prezentovány výsledky pokusů s ruční a chemickou probírkou plůdků jabloní ve VŠÚO Holovousy s.r.o. v létech 2006 -2007.
Název v anglickém jazyce
Methodology of fruit thinning of apples of apples.
Popis výsledku anglicky
Techniques for reduction of fruit set of apples by means of hand and chemical thinning are shown in this methodology. The factors having a crucial influence on the efficiency of fruit thinning were defined. Chemical agents for fruit thinning used on theCzech Republic are listed. The results of tests with hand and chemical fruit thinning achieved at the RBIP Holovousy in 2006-2007 are published.
Klasifikace
Druh
X - Nezařazeno
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů