Degustace zimních odrůd a novošlechtění jabloní
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25271121%3A_____%2F21%3AN0000084" target="_blank" >RIV/25271121:_____/21:N0000084 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Degustace zimních odrůd a novošlechtění jabloní
Popis výsledku v původním jazyce
Ve VŠUO Holovousy byl uspořádán workshop s ukázkami vzorků plodů, konala se jejich degustace. Hodnocenými kategoriemi na bodové stupnici 1 – 9 byly vzhled, vůně, slupka, kyselost, konzistence a šťavnatost dužiny a celková chuť.
Název v anglickém jazyce
Degustation of winter and newly bred apple varieties
Popis výsledku anglicky
A workshop with examples of fruit samples was organized in the RBIP Holovousy, and their tasting took place. The evaluated categories on the point scale 1 - 9 were: appearance, aroma, skin, acidity, consistency and juiciness of the flesh and overall taste.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40105 - Horticulture, viticulture
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
VŠUO Holovousy
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
25
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce