Jakost, bezpečnost, ochrana a skladování ovoce
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25271121%3A_____%2F24%3AN0000148" target="_blank" >RIV/25271121:_____/24:N0000148 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jakost, bezpečnost, ochrana a skladování ovoce
Popis výsledku v původním jazyce
Seminář byl zaměřen na školení pracovníků SZPI v oblasti kvality ovoce, bezpečnosti potravin s ohledem na rezidua přípravků na ochranu rostlin, ochraně před uskladněním plodů a skladování plodů.
Název v anglickém jazyce
Fruit quality, safety, protection and storage
Popis výsledku anglicky
The seminar focused on training SZPI staff in the areas of fruit quality, food safety with regard to residues of plant protection products, protection of fruits before storage and fruit storage.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
VŠUO Holovousy
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
20
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce