Kvalita pšenice a žita ze sklizně 2021
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F21%3AN0000070" target="_blank" >RIV/25328859:_____/21:N0000070 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalita pšenice a žita ze sklizně 2021
Popis výsledku v původním jazyce
Prezentace on-line dne 10.11.2021. Prezentace informuje o výsledcích hodnocení kvality potravinářských obilovin ze sklizně 2021 na území České republiky. Je zaměřena na vyhodnocení zpracovatelské kvality potravinářské pšenice (557 vzorků) a žita (41 vzorků) podle požadavků příslušných norem (ČSN 46 1100-2, ČSN 46 1100-4). Výsledky jsou zpracovány pro celou ČR i jednotlivé kraje.
Název v anglickém jazyce
Quality of wheat and rye from the 2021 harvest
Popis výsledku anglicky
On-line presentation 10.11.2021. The presentation informs about the results of the quality assessment of food cereals from the 2021 harvest in the Czech Republic. It focuses on the evaluation of the processing quality of food wheat (557 samples) and rye (41 samples) according to the requirements of the relevant standards (CSN 46 1100-2, CSN 46 1100-4). The results are shown both for the whole Czech Republic and for individual regions.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů