Kvalita pšenice a žita 2023
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F23%3AN0000053" target="_blank" >RIV/25328859:_____/23:N0000053 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalita pšenice a žita 2023
Popis výsledku v původním jazyce
Prezentace informuje o výsledcích hodnocení kvality potravinářských obilovin ze sklizně 2023 na území České republiky. Zpracovatelská kvalita potravinářské pšenice (490 vzorků) a žita (34 vzorků) byla hodnocena podle požadavků příslušných norem (ČSN 46 1100-2, ČSN 46 1100-4). Prezentace na konferenci Jakost obilovin 2023, 8. 11. 2023, Kroměříž
Název v anglickém jazyce
Wheat and rye quality 2023
Popis výsledku anglicky
The presentation informs about the results of the quality assessment of food cereals from the 2023 harvest in the Czech Republic. The processing quality of food wheat (490 samples) and rye (34 samples) was assessed according to the requirements of the relevant standards (CSN 46 1100-2, CSN 46 1100-4). Presentation on the conference Cereal Quality 2023, 8. 11. 2023, Kroměříž
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů