Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hodnocení kvality potravinářských obilovin ze sklizně roku 2022, část 1.1 Hodnocení technologické kvality potravinářských obilovin ze sklizně 2022. Odborná studie.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F22%3AN0000042" target="_blank" >RIV/25328859:_____/22:N0000042 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Hodnocení kvality potravinářských obilovin ze sklizně roku 2022, část 1.1 Hodnocení technologické kvality potravinářských obilovin ze sklizně 2022. Odborná studie.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Zpráva informuje o výsledcích hodnocení kvality potravinářských obilovin ze sklizně 2022 na území České republiky. Zpráva má dvě části: část 1.1 je zaměřena na vyhodnocení zpracovatelské kvality potravinářské pšenice (471 vzorků), žita (32 vzorků) a sladovnického ječmene (241 vzorků) podle požadavků příslušných norem (ČSN 46 1100-2, ČSN 46 1100-4, ČSN 46 1100-5). Výsledky jsou zpracovány formou tabulek, grafů a slovního hodnocení pro celou ČR a pro oblasti Čech, Moravy a jednotlivých krajů.

  • Název v anglickém jazyce

    valuation of the quality of food cereals from the 2022 harvest, part 1.1 Evaluation of the technological quality of food cereals from the 2022 harvest. Expert study.

  • Popis výsledku anglicky

    The report provides information on the results of the evaluation of the quality of food cereals harvested in 2022 in the Czech Republic. The report consists of two parts: Part 1.1 is focused on the evaluation of the processing quality of food wheat (471 samples), rye (32 samples) and malting barley (241 samples) according to the requirements of the relevant standards (CSN 46 1100-2, CSN 46 1100-4, CSN 46 1100-5. The results are summarised in the form of tables and graphs for the whole country, and separately for Bohemia, Moravia and individual regions. Comments and interpretation of results are added.

Klasifikace

  • Druh

    H<sub>neleg</sub> - Promítnuto do směrnic nebo předpisů závazných v rámci příslušného poskytovatele

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo předpisu

    1698-2022-13121

  • Označení kompet. příslušného orgánu

    Ministerstvo zemědělství

  • Územní platnost výsledku

    A - Platnost pro Českou republiku (národní legislativní nebo nelegislativní předpis, národní norma)