Hodnocení kvality potravinářských obilovin ze sklizně roku 2022, část 1.1 Hodnocení technologické kvality potravinářských obilovin ze sklizně 2022. Odborná studie.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F22%3AN0000042" target="_blank" >RIV/25328859:_____/22:N0000042 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení kvality potravinářských obilovin ze sklizně roku 2022, část 1.1 Hodnocení technologické kvality potravinářských obilovin ze sklizně 2022. Odborná studie.
Popis výsledku v původním jazyce
Zpráva informuje o výsledcích hodnocení kvality potravinářských obilovin ze sklizně 2022 na území České republiky. Zpráva má dvě části: část 1.1 je zaměřena na vyhodnocení zpracovatelské kvality potravinářské pšenice (471 vzorků), žita (32 vzorků) a sladovnického ječmene (241 vzorků) podle požadavků příslušných norem (ČSN 46 1100-2, ČSN 46 1100-4, ČSN 46 1100-5). Výsledky jsou zpracovány formou tabulek, grafů a slovního hodnocení pro celou ČR a pro oblasti Čech, Moravy a jednotlivých krajů.
Název v anglickém jazyce
valuation of the quality of food cereals from the 2022 harvest, part 1.1 Evaluation of the technological quality of food cereals from the 2022 harvest. Expert study.
Popis výsledku anglicky
The report provides information on the results of the evaluation of the quality of food cereals harvested in 2022 in the Czech Republic. The report consists of two parts: Part 1.1 is focused on the evaluation of the processing quality of food wheat (471 samples), rye (32 samples) and malting barley (241 samples) according to the requirements of the relevant standards (CSN 46 1100-2, CSN 46 1100-4, CSN 46 1100-5. The results are summarised in the form of tables and graphs for the whole country, and separately for Bohemia, Moravia and individual regions. Comments and interpretation of results are added.
Klasifikace
Druh
H<sub>neleg</sub> - Promítnuto do směrnic nebo předpisů závazných v rámci příslušného poskytovatele
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo předpisu
1698-2022-13121
Označení kompet. příslušného orgánu
Ministerstvo zemědělství
Územní platnost výsledku
A - Platnost pro Českou republiku (národní legislativní nebo nelegislativní předpis, národní norma)