Projekt ?Gastronomie ve Středočeském kraji? byl ukončen
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F15%3A%230000188" target="_blank" >RIV/25619161:_____/15:#0000188 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vsh.cz/cs/veda-a-vyzkum/konference-2015/" target="_blank" >http://www.vsh.cz/cs/veda-a-vyzkum/konference-2015/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Projekt ?Gastronomie ve Středočeském kraji? byl ukončen
Popis výsledku v původním jazyce
Článek nabízí výsledky ukončeného projektu zaměřeného na gastronomii ve Středočeském kraji. Byl proveden primární výzkum, na kterém se podílelo několik desítek studentů Vysoké školy hotelové v Praze. Po krátkém úvodu jsou zmíněny základní informace o sledovaném regionu. Následuje sumarizační tabulka, její vyhodnocení a komentář k jednotlivým sledovaným kritériím. V závěru je provedeno celkové shrnutí a doporučení pro provozovatele gastronomických podniků.
Název v anglickém jazyce
The Project "Gastronomy in the Central Bohemian Region" has been completed
Popis výsledku anglicky
The paper offers the results of the completed project on gastronomy in the Central Bohemian Region. A primary research was conducted, which involved several dozen students of the Institute of Hospitality Management in Prague. After a brief introduction there is some basic information on the given region provided. Summarizing data in a table, their evaluation and comment follow. In conclusion the summary and recommendations for operators of catering businesses can be found.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AE - Řízení, správa a administrativa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání
ISBN
978-80-87411-70-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
269-279
Název nakladatele
Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
1. 1. 2015
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—