Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Projekt ?Gastronomie ve Středočeském kraji? byl ukončen

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F15%3A%230000188" target="_blank" >RIV/25619161:_____/15:#0000188 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.vsh.cz/cs/veda-a-vyzkum/konference-2015/" target="_blank" >http://www.vsh.cz/cs/veda-a-vyzkum/konference-2015/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Projekt ?Gastronomie ve Středočeském kraji? byl ukončen

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek nabízí výsledky ukončeného projektu zaměřeného na gastronomii ve Středočeském kraji. Byl proveden primární výzkum, na kterém se podílelo několik desítek studentů Vysoké školy hotelové v Praze. Po krátkém úvodu jsou zmíněny základní informace o sledovaném regionu. Následuje sumarizační tabulka, její vyhodnocení a komentář k jednotlivým sledovaným kritériím. V závěru je provedeno celkové shrnutí a doporučení pro provozovatele gastronomických podniků.

  • Název v anglickém jazyce

    The Project "Gastronomy in the Central Bohemian Region" has been completed

  • Popis výsledku anglicky

    The paper offers the results of the completed project on gastronomy in the Central Bohemian Region. A primary research was conducted, which involved several dozen students of the Institute of Hospitality Management in Prague. After a brief introduction there is some basic information on the given region provided. Summarizing data in a table, their evaluation and comment follow. In conclusion the summary and recommendations for operators of catering businesses can be found.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AE - Řízení, správa a administrativa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání

  • ISBN

    978-80-87411-70-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    269-279

  • Název nakladatele

    Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    1. 1. 2015

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku