Specifika stravování v lázních
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F18%3AN0000007" target="_blank" >RIV/25619161:_____/18:N0000007 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.icot.cz/specifika-stravovani-v-laznich/" target="_blank" >https://www.icot.cz/specifika-stravovani-v-laznich/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Specifika stravování v lázních
Popis výsledku v původním jazyce
Lázeňství v České republice se poměrně významným způsobem podílí na rozvoji cestovního ruchu. Nedílnou součástí pobytu v lázních a součástí celého léčebného procesu jsou i stravovací služby. Stravování v lázních, tzv. režimové stravování, je upraveno pro jednotlivé pacienty a návštěvníky lázeňských zařízení individuálně, podle diagnózy, kterou určí lékař.
Název v anglickém jazyce
Specifics of dining in the spa
Popis výsledku anglicky
The spa industry in the Czech Republic plays a significant role in the development of tourism. Catering services are also an integral part of the spa and part of the treatment process. Eating in the spa, the so-called regime diet, is adjusted individually for individual patients and visitors to spa facilities, according to a diagnosis determined by the doctor.
Klasifikace
Druh
J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích
CEP obor
—
OECD FORD obor
50204 - Business and management
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
COT
ISSN
1212-4281
e-ISSN
—
Svazek periodika
2018
Číslo periodika v rámci svazku
04
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
27-27
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—