Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Specifika stravování v lázních

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F18%3AN0000007" target="_blank" >RIV/25619161:_____/18:N0000007 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.icot.cz/specifika-stravovani-v-laznich/" target="_blank" >https://www.icot.cz/specifika-stravovani-v-laznich/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Specifika stravování v lázních

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Lázeňství v České republice se poměrně významným způsobem podílí na rozvoji cestovního ruchu. Nedílnou součástí pobytu v lázních a součástí celého léčebného procesu jsou i stravovací služby. Stravování v lázních, tzv. režimové stravování, je upraveno pro jednotlivé pacienty a návštěvníky lázeňských zařízení individuálně, podle diagnózy, kterou určí lékař.

  • Název v anglickém jazyce

    Specifics of dining in the spa

  • Popis výsledku anglicky

    The spa industry in the Czech Republic plays a significant role in the development of tourism. Catering services are also an integral part of the spa and part of the treatment process. Eating in the spa, the so-called regime diet, is adjusted individually for individual patients and visitors to spa facilities, according to a diagnosis determined by the doctor.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50204 - Business and management

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    COT

  • ISSN

    1212-4281

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    2018

  • Číslo periodika v rámci svazku

    04

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    27-27

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus