Hospitality in the Time of COVID - 19
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F21%3AN0000036" target="_blank" >RIV/25619161:_____/21:N0000036 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://konferencehot.slu.cz/sbornik2021.pdf" target="_blank" >http://konferencehot.slu.cz/sbornik2021.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Hospitality in the Time of COVID - 19
Popis výsledku v původním jazyce
The article provides an overview of the field of hospitality at the time of the COVID - 19 virus infection and provides insight into how the selected businesses are dealing with the effects of a pandemic. On specific examples of accommodation facilities in Prague, hotel within the hotel chain, regional facilities and catering and hospitality services the article makes recommendations, which should become one of the essential attributes of a contingency plan that can help reverse the current situation. Developments in the current situation suggest that losses to date will increase further, and if the spreading of the disease cannot be stopped, the consequences for the tourism industry could be fatal.
Název v anglickém jazyce
Hospitality in the Time of COVID - 19
Popis výsledku anglicky
The article provides an overview of the field of hospitality at the time of the COVID - 19 virus infection and provides insight into how the selected businesses are dealing with the effects of a pandemic. On specific examples of accommodation facilities in Prague, hotel within the hotel chain, regional facilities and catering and hospitality services the article makes recommendations, which should become one of the essential attributes of a contingency plan that can help reverse the current situation. Developments in the current situation suggest that losses to date will increase further, and if the spreading of the disease cannot be stopped, the consequences for the tourism industry could be fatal.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
50200 - Economics and Business
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
9. mezinárodní vědecká konference: Aktuální trendy hotelnictví, lázeňství a turismu
ISBN
978-80-7510-462-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
106 - 115
Název nakladatele
Slezská univerzita v Opavě
Místo vydání
Opava
Místo konání akce
Karviná
Datum konání akce
26. 5. 2021
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—