Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hospitality in the Time of COVID - 19

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F21%3AN0000036" target="_blank" >RIV/25619161:_____/21:N0000036 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://konferencehot.slu.cz/sbornik2021.pdf" target="_blank" >http://konferencehot.slu.cz/sbornik2021.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Hospitality in the Time of COVID - 19

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The article provides an overview of the field of hospitality at the time of the COVID - 19 virus infection and provides insight into how the selected businesses are dealing with the effects of a pandemic. On specific examples of accommodation facilities in Prague, hotel within the hotel chain, regional facilities and catering and hospitality services the article makes recommendations, which should become one of the essential attributes of a contingency plan that can help reverse the current situation. Developments in the current situation suggest that losses to date will increase further, and if the spreading of the disease cannot be stopped, the consequences for the tourism industry could be fatal.

  • Název v anglickém jazyce

    Hospitality in the Time of COVID - 19

  • Popis výsledku anglicky

    The article provides an overview of the field of hospitality at the time of the COVID - 19 virus infection and provides insight into how the selected businesses are dealing with the effects of a pandemic. On specific examples of accommodation facilities in Prague, hotel within the hotel chain, regional facilities and catering and hospitality services the article makes recommendations, which should become one of the essential attributes of a contingency plan that can help reverse the current situation. Developments in the current situation suggest that losses to date will increase further, and if the spreading of the disease cannot be stopped, the consequences for the tourism industry could be fatal.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50200 - Economics and Business

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    9. mezinárodní vědecká konference: Aktuální trendy hotelnictví, lázeňství a turismu

  • ISBN

    978-80-7510-462-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    10

  • Strana od-do

    106 - 115

  • Název nakladatele

    Slezská univerzita v Opavě

  • Místo vydání

    Opava

  • Místo konání akce

    Karviná

  • Datum konání akce

    26. 5. 2021

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku