Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F22%3AN0000042" target="_blank" >RIV/25619161:_____/22:N0000042 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://vshe.cz/veda-a-vyzkum/konference-vsh/konference/" target="_blank" >https://vshe.cz/veda-a-vyzkum/konference-vsh/konference/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop
Popis výsledku v původním jazyce
Cíle workshopu bylo umožnit účastníkům senzoricky hodnotit 4chodové menu obsahující předkrm, dva hlavní chody a dezert. Tyto chody byly párovány s koktejly, které byly připraveny tak, aby účastníkům umožňovali získat zkušenost s kontrastní i vzájemně se doplňující metodou.
Název v anglickém jazyce
Pairing of Cocktails and Fingerfood: A Conference Workshop
Popis výsledku anglicky
The aim of the workshop was to enable participants to sensory evaluate a 4-course menu containing an appetizer, two main courses and a dessert. These courses were paired with cocktails that were prepared to allow participants to experience both contrasting and complementary methods.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
50902 - Social sciences, interdisciplinary
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
50
Počet zahraničních účastníků
20
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce