Prototyp senzoru pro analýzu odběrného vzorku AC1.W2.RS (PIVO - SIRE)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26234386%3A_____%2F19%3AN0000008" target="_blank" >RIV/26234386:_____/19:N0000008 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.bvt.cz" target="_blank" >http://www.bvt.cz</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Prototyp senzoru pro analýzu odběrného vzorku AC1.W2.RS (PIVO - SIRE)
Popis výsledku v původním jazyce
Prototyp senzoru je modifikací standardně vyráběného senzoru topologie AC1 firmy BVT a jeho adaptace na technologii „SIRE“. AC1 je nejčastěji používaný tříelektrodový senzor. Obsahuje pracovní-Pt, referenční-Ag a pomocnou elektrodu-Pt. Senzor je zakončen stříbrnými kontakty, které jsou propojeny s aktivními částmi senzoru. Struktura vodičů senzoru je překryta keramickou dielektrickou ochrannou vrstvou. Modifikace spočívá v úpravě senzoru tak, že v keramice jsou otvory, kterými se na jeho aktivní plochu přivádí rozpuštěný enzym. Systém umožňuje využití enzymů, které lze obtížně imobilizovat.
Název v anglickém jazyce
Prototyp senzoru pro analýzu odběrného vzorku AC1.W2.RS (PIVO - SIRE)
Popis výsledku anglicky
Prototyp senzoru je modifikací standardně vyráběného senzoru topologie AC1 firmy BVT a jeho adaptace na technologii „SIRE“. AC1 je nejčastěji používaný tříelektrodový senzor. Obsahuje pracovní-Pt, referenční-Ag a pomocnou elektrodu-Pt. Senzor je zakončen stříbrnými kontakty, které jsou propojeny s aktivními částmi senzoru. Struktura vodičů senzoru je překryta keramickou dielektrickou ochrannou vrstvou. Modifikace spočívá v úpravě senzoru tak, že v keramice jsou otvory, kterými se na jeho aktivní plochu přivádí rozpuštěný enzym. Systém umožňuje využití enzymů, které lze obtížně imobilizovat.
Klasifikace
Druh
G<sub>funk</sub> - Funkční vzorek
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FV30332" target="_blank" >FV30332: Modulární technologická jednotka pro procesní řízení pivovarské výroby</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
2-21-FV30332
Číselná identifikace
—
Technické parametry
Rozměry: 25.4 x 7.26 x 0.63 mm Váha: 0.5 g Separační membrána: Celulózová dialyzační membrána (MCO 4500 Daltonů)
Ekonomické parametry
Odhad výrobních nákladů (při opakované výrobě) < 1 000 Kč/ks Odhad konkurenční ceny na trhu 5 000 Kč/ks.
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
26234386
Název vlastníka
BVT Technologies, a.s.
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
O - Doposud nevyužívaný výsledek
Požadavek na licenční poplatek
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Adresa www stránky s výsledkem
www.bvt.cz