Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Prototyp senzoru pro analýzu odběrného vzorku AC1.W2.RS (PIVO - SIRE)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26234386%3A_____%2F19%3AN0000008" target="_blank" >RIV/26234386:_____/19:N0000008 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.bvt.cz" target="_blank" >http://www.bvt.cz</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Prototyp senzoru pro analýzu odběrného vzorku AC1.W2.RS (PIVO - SIRE)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Prototyp senzoru je modifikací standardně vyráběného senzoru topologie AC1 firmy BVT a jeho adaptace na technologii „SIRE“. AC1 je nejčastěji používaný tříelektrodový senzor. Obsahuje pracovní-Pt, referenční-Ag a pomocnou elektrodu-Pt. Senzor je zakončen stříbrnými kontakty, které jsou propojeny s aktivními částmi senzoru. Struktura vodičů senzoru je překryta keramickou dielektrickou ochrannou vrstvou. Modifikace spočívá v úpravě senzoru tak, že v keramice jsou otvory, kterými se na jeho aktivní plochu přivádí rozpuštěný enzym. Systém umožňuje využití enzymů, které lze obtížně imobilizovat.

  • Název v anglickém jazyce

    Prototyp senzoru pro analýzu odběrného vzorku AC1.W2.RS (PIVO - SIRE)

  • Popis výsledku anglicky

    Prototyp senzoru je modifikací standardně vyráběného senzoru topologie AC1 firmy BVT a jeho adaptace na technologii „SIRE“. AC1 je nejčastěji používaný tříelektrodový senzor. Obsahuje pracovní-Pt, referenční-Ag a pomocnou elektrodu-Pt. Senzor je zakončen stříbrnými kontakty, které jsou propojeny s aktivními částmi senzoru. Struktura vodičů senzoru je překryta keramickou dielektrickou ochrannou vrstvou. Modifikace spočívá v úpravě senzoru tak, že v keramice jsou otvory, kterými se na jeho aktivní plochu přivádí rozpuštěný enzym. Systém umožňuje využití enzymů, které lze obtížně imobilizovat.

Klasifikace

  • Druh

    G<sub>funk</sub> - Funkční vzorek

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/FV30332" target="_blank" >FV30332: Modulární technologická jednotka pro procesní řízení pivovarské výroby</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    2-21-FV30332

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Rozměry: 25.4 x 7.26 x 0.63 mm Váha: 0.5 g Separační membrána: Celulózová dialyzační membrána (MCO 4500 Daltonů)

  • Ekonomické parametry

    Odhad výrobních nákladů (při opakované výrobě) < 1 000 Kč/ks Odhad konkurenční ceny na trhu 5 000 Kč/ks.

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    26234386

  • Název vlastníka

    BVT Technologies, a.s.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    O - Doposud nevyužívaný výsledek

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem

    www.bvt.cz