Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vinařská kvasinka SZ-190917

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26295059%3A_____%2F20%3AN0000001" target="_blank" >RIV/26295059:_____/20:N0000001 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vinařská kvasinka SZ-190917

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Homogenní lyofilizovaný preparát vinařské kvasinky Saccharomyces cerevisiae určený pro přípravu vín odrůdy Sylvánské zelené. Preparát se vyznačuje velmi rychlou tvorbou etanolu s maximální dosažitelnou koncentrací 15 %obj a nízkou produkcí sulfanu.

  • Název v anglickém jazyce

    Wine yeast SZ-190917

  • Popis výsledku anglicky

    Homogenous lyophilized preparation of Saccharomyces cerevisiae yeast, for the production of Silvaner wines. The preparation is characterized by very high fermentation rate with maximum attainable ethanol concentration of 15%v/v and low sulfane production.

Klasifikace

  • Druh

    G<sub>funk</sub> - Funkční vzorek

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EG16_084%2F0010083" target="_blank" >EG16_084/0010083: TVINK | Technologická selekce vinařských kvasinek pro tuzemské vinařské technologie</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    TVINK SZ-190917

  • Číselná identifikace

    TVINK SZ-190917

  • Technické parametry

    Homogenní lyofilizovaný preparát vinařské kvasinky

  • Ekonomické parametry

    Cena 1 kg připraveného preparátu je 9 000 Kč, Cena licence pro výrobu 300 000 Kč

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    26295059

  • Název vlastníka

    EPS biotechnology, s.r.o., V Pastouškách 205, 68604 Kunovice

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem