Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vinařská kvasinka TC-260917

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26295059%3A_____%2F20%3AN0000009" target="_blank" >RIV/26295059:_____/20:N0000009 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vinařská kvasinka TC-260917

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Homogenní lyofilizovaný preparát vinařské kvasinky Saccharomyces cerevisiae určená pro přípravu vín odrůdy Tramín červený. Preparát se vyznačuje rychlou produkcí etanolu s maximální dosažitelnou koncentrací 14,3 %obj a nízkou až střední produkcí sulfanu.

  • Název v anglickém jazyce

    Wine yeast TC-260917

  • Popis výsledku anglicky

    Homogenous lyophilized preparation of Saccharomyces cerevisiae yeast, for the production of Gewürztraminer wines. The preparation is characterized by high fermentation rate with a maximum attainable ethanol concentration of 14,3%v/v and low-moderate sulfane production.

Klasifikace

  • Druh

    G<sub>funk</sub> - Funkční vzorek

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EG16_084%2F0010083" target="_blank" >EG16_084/0010083: TVINK | Technologická selekce vinařských kvasinek pro tuzemské vinařské technologie</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    TVINK TC-260917

  • Číselná identifikace

    TVINK TC-260917

  • Technické parametry

    Homogenní lyofilizovaný preparát vinařské kvasinky

  • Ekonomické parametry

    Cena 1 kg připraveného preparátu je 9 000 Kč, Cena licence pro výrobu 300 000 Kč

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    26295059

  • Název vlastníka

    EPS biotechnology, s.r.o., V Pastouškách 205, 68604 Kunovice

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem