Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Forage quality and yieldsof some perennial legumes for a sustainable world

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26296080%3A_____%2F16%3AN0000069" target="_blank" >RIV/26296080:_____/16:N0000069 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Forage quality and yieldsof some perennial legumes for a sustainable world

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In two harvest years two Czech varieties of alfalfa (Holyna and Tereza), two varieties of red clover (Spurt and Amos), Hungarian clover (variety Panon) and goat’s rue, Lithuanian variety Gale were tested. The experiment was established by the method of randomized blocks in four replications. The yields of both green and dry matter were acquired in all evaluated species. Some quality indicators (% content of ash, crude protein, fibre, ADF, NDF, fat, sugars and nitrogen) were determined from the biomass obtained in the first cut. Mycotoxin content in the harvested biomass was also determined.

  • Název v anglickém jazyce

    Forage quality and yieldsof some perennial legumes for a sustainable world

  • Popis výsledku anglicky

    In two harvest years two Czech varieties of alfalfa (Holyna and Tereza), two varieties of red clover (Spurt and Amos), Hungarian clover (variety Panon) and goat’s rue, Lithuanian variety Gale were tested. The experiment was established by the method of randomized blocks in four replications. The yields of both green and dry matter were acquired in all evaluated species. Some quality indicators (% content of ash, crude protein, fibre, ADF, NDF, fat, sugars and nitrogen) were determined from the biomass obtained in the first cut. Mycotoxin content in the harvested biomass was also determined.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1310100" target="_blank" >QJ1310100: Vývoj a optimalizace metod stanovení biogenních aminů v návaznosti na zvýšení zdravotní bezpečnosti siláží</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů