Možnosti hodnocení kvality pícnin přímo na poli: výhled do budoucnosti
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26296080%3A_____%2F21%3AN0000082" target="_blank" >RIV/26296080:_____/21:N0000082 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vupt.cz" target="_blank" >http://www.vupt.cz</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Možnosti hodnocení kvality pícnin přímo na poli: výhled do budoucnosti
Popis výsledku v původním jazyce
Kvalitu konzervovaných krmiv určuje celá řada faktorů. Jedním z nejvýznamnějších faktorů v celém řetězci výroby je sklizeň. Správné načasování sklizně zajišťuje v krmivu optimální množství sušiny a energie. Tu se snažíme pro budoucí využití konzervovat - buď sušením, nebo fermentací.
Název v anglickém jazyce
Options for in-field assessment of forage quality: the future
Popis výsledku anglicky
The quality of canned feed is determined by a number of factors. One of the most important factors in the whole production chain is the harvest. Proper timing of harvesting ensures optimum dry matter and energy content in the feed. This is preserved for future use, either by drying or fermentation.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40101 - Agriculture
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů