Funkční inovativní výživa III. - Sušená směs pro přípravu mraženého krému z kozího mléka vybraného pomocí molekulárně-genetických metod s příchutí
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26505142%3A_____%2F24%3AN0000001" target="_blank" >RIV/26505142:_____/24:N0000001 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Funkční inovativní výživa III. - Sušená směs pro přípravu mraženého krému z kozího mléka vybraného pomocí molekulárně-genetických metod s příchutí
Popis výsledku v původním jazyce
Sušená směs pro přípravu mraženého krému z kozího mléka vybraného pomocí molekulárně-genetických metod s příchutí je preparát, který obohacuje dostupné potraviny, které vykazují vyšší obsah antioxidantů a vyšší obsah prebiotika inulinu k posílení imunitního a gastrointestinálního systému.
Název v anglickém jazyce
Functional innovative nutrition III. - Dried mixture for the preparation of frozen cream from goat's milk selected using molecular genetic methods with flavor
Popis výsledku anglicky
Dried mixture for manufacturing frozen cream from goat milk milk selected by molecular-genetic methods with flavour is product that enriches available food products which show higher content of antioxdants and higher content on prebiotic inulin for strengthening of gastrointestinal tract.
Klasifikace
Druh
G<sub>funk</sub> - Funkční vzorek
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FW01010347" target="_blank" >FW01010347: Smart potraviny s biočipovou kontrolou</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
FW01010347-V4
Číselná identifikace
—
Technické parametry
Výsledný mražený krém je možno konzumovat přímo. Jeho příprava je proveditelná v domácnostech, v cukrárnách a kavárnách i v dalších provozovnách veřejného stravování. V provozních podmínkách je třeba zajistit aseptické plnění, pak je možné výrobek distribuovat v rámci mrazírenského řetězce. Jako trvanlivý výrobek může být prodáván při využití vhodného obalu.
Ekonomické parametry
K využití/ V nabídce
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
26505142
Název vlastníka
ESSENCE LINE, s.r.o.
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence
Požadavek na licenční poplatek
Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek
Adresa www stránky s výsledkem
—