Ukazatele mléčné užitkovosti koz v ČR za poslední období
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F04%3A7613" target="_blank" >RIV/60460709:41210/04:7613 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Ukazatele mléčné užitkovosti koz v ČR za poslední období
Popis výsledku v původním jazyce
Vzhledem k tomu, že pro výrobu sýrů je zejména v poslední době kladen důraz na vyšší obsah bílkovin v mléce, je fakt, že i přes klesající ukazatele produkce kozího mléka v posledních letech zůstává procento bílkovin na stejné úrovni, nutno hodnotit jakopozitivní a zodpovědný přístup chovatelů koz, jejichž snahou je prosadit se na trhu kvalitními a konkurenceschopnými výrobky.
Název v anglickém jazyce
The results of milk production of goat in Czech Republic in last period
Popis výsledku anglicky
Impact is increasing to higher protein content in milk for cheese production. Content of protein in goat milk are on the same level in last years, while total milk production are decreasing. It is a positive result of responsible acces of breeders to quality of their product.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník referátů z mezinárodní konference "Den mléka 2004"
ISBN
80-213-1166-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
83-84
Název nakladatele
ČZU Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
17. 5. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—