Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Technologie výroby roztíratelnějšího másla

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23HY60" target="_blank" >RIV/26722861:_____/14:#HY60 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Technologie výroby roztíratelnějšího másla

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Navržena a ověřena byla technologie výroby technologie roztíratelného másla. Principem je teplotní a časová změna fyzikálního zrání smetany.

  • Název v anglickém jazyce

    Manufacturing technology of spreadable butter

  • Popis výsledku anglicky

    The manufacturing technology of spreadable butter was designed and verified. The principle of the technology is modification of temperature and time of physical ripening of cream.

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    Roztíratelné máslo

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Druhým majitelem výsledku je Lacrum Velké Meziříčí s.r.o.; IČO: 00510866, kde bylo provedeno ověření. Celé know-how využíváno dle Licenční smlouvy z 12. 12. 2014 s Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o. IČ 26722861, Ke Dvoru 12a, 160 00 Praha 6, Ing. Petr Roubal (roubal@milcom-as.cz)

  • Ekonomické parametry

    Produkce od září 2014 průměrně 10 t měsíčně, v letech 2016 - 2020 nárůst produkce od 100 - 600 t ročně.

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    26722861

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem