Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894662" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894662 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22320/12:43894662 RIV/60461373:22810/12:43894662
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob
Popis výsledku v původním jazyce
Text knihy je souhrnným přehledem tradičních potravinářských technologií s následujícími kapitolami: Evropská technologická platforma pro potraviny; Obecné zásady výroby potravin Konzervace potravin a technologie masa; Technologie mléka; Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky; Fermentační technologie; Technologie sacharidů; Výroba pochutin a zpracování suchých plodů.
Název v anglickém jazyce
Food Technology - Overview of traditional food production
Popis výsledku anglicky
The book's text is a summary of traditional food technology with the following chapters: European Technology Platform for Food; General principles of food preservation food and meat technology, dairy technology, Technology of oils, fats, detergents and cosmetics; Fermentation Technology; Technology carbohydrates; production and processing of food products dry fruits.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-7418-145-0
Počet stran knihy
569
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS knihy
—