Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894662" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894662 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22320/12:43894662 RIV/60461373:22810/12:43894662

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Text knihy je souhrnným přehledem tradičních potravinářských technologií s následujícími kapitolami: Evropská technologická platforma pro potraviny; Obecné zásady výroby potravin Konzervace potravin a technologie masa; Technologie mléka; Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky; Fermentační technologie; Technologie sacharidů; Výroba pochutin a zpracování suchých plodů.

  • Název v anglickém jazyce

    Food Technology - Overview of traditional food production

  • Popis výsledku anglicky

    The book's text is a summary of traditional food technology with the following chapters: European Technology Platform for Food; General principles of food preservation food and meat technology, dairy technology, Technology of oils, fats, detergents and cosmetics; Fermentation Technology; Technology carbohydrates; production and processing of food products dry fruits.

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    978-80-7418-145-0

  • Počet stran knihy

    569

  • Název nakladatele

    Key Publishing s.r.o.

  • Místo vydání

    Ostrava

  • Kód UT WoS knihy