Potravinářská emulze bez lepku pro obalování potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60616849%3A_____%2F13%3A%230000001" target="_blank" >RIV/60616849:_____/13:#0000001 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1923449&lan=cs" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1923449&lan=cs</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Potravinářská emulze bez lepku pro obalování potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Předmětem předkládaného technického řešení je potravinářská emulze bez lepku pro obalování potravin (masa, ryb, zeleniny a sýrů), umožňující svým specifickým složením spojení různých typů strouhanek (suchých) s obalovanou potravinou. Využití lupiny a cizrny je v potravinářském průmyslu je součásti námi realizovaného úkolu TAČR: TA01010737- ?Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků?.
Název v anglickém jazyce
A food-processing emulsion without gluten for food coating.
Popis výsledku anglicky
The object of the present invention is a food-processing emulsion without gluten for coating of foods (meat, fish, vegetables and cheese), the specific composition of which enables joining of various types of breadcrumbs (dry) with the coated food. The use of lupine and chickpeas in the food processing industry is part of the Czech Technology Agency (TAČR) task solved by our company: TA01010737 - Development of Technological Processing of Highly Nutritive Pulses Recently Implemented in the World for Utilization to Prepare Common Foodstuffs and Dietary and Nutrition Products?.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TA01010737" target="_blank" >TA01010737: Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
25294
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
EXTRUDO Bečice s.r.o., Týn nad Vltavou, CZ
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)