Food reformulation - Assessement of possibilities for reformulation of main food products
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F20%3A43920650" target="_blank" >RIV/60461373:22330/20:43920650 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.reformulace.cz/images/publikace/reformulace.pdf" target="_blank" >http://www.reformulace.cz/images/publikace/reformulace.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Food reformulation - Assessement of possibilities for reformulation of main food products
Popis výsledku v původním jazyce
The presented publication summarises the current state of knowledge on food reformulation, whilst taking into account current nutritional aspects. The book covers all major food commodities i. e. bakery products, meat products, dairy products, confectionery, edible fats and oils, non-alcoholic drinks, fruit and vegetable products. The text itself provides an overview of possible reformulations of selected food commodities, including technological and sensory limits as well as legislative constraints. The aim of the book is to familiarise the specialist in the field with this topic and to help manufacturers implement selected food reformulation interventions. This book was written by experts from the University of Chemistry and Technology, Prague, the University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno and Federation of the Food and Drink Industries of the Czech Republic.
Název v anglickém jazyce
Food reformulation - Assessement of possibilities for reformulation of main food products
Popis výsledku anglicky
The presented publication summarises the current state of knowledge on food reformulation, whilst taking into account current nutritional aspects. The book covers all major food commodities i. e. bakery products, meat products, dairy products, confectionery, edible fats and oils, non-alcoholic drinks, fruit and vegetable products. The text itself provides an overview of possible reformulations of selected food commodities, including technological and sensory limits as well as legislative constraints. The aim of the book is to familiarise the specialist in the field with this topic and to help manufacturers implement selected food reformulation interventions. This book was written by experts from the University of Chemistry and Technology, Prague, the University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno and Federation of the Food and Drink Industries of the Czech Republic.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
FOOD REFORMULATION - Assessment of possibilities for reformulation of main food products
ISBN
978-80-88019-40-4
Počet stran výsledku
15
Strana od-do
92-106
Počet stran knihy
128
Název nakladatele
Potravinářská komora ČR
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—