Studie reformulace potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F18%3A43917517" target="_blank" >RIV/60461373:22330/18:43917517 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22810/18:43917517
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Studie reformulace potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Studie o reformulaci potravin zaměřená na jednotlivé komodity potravinářského průmyslu.
Název v anglickém jazyce
Study of reformulation food
Popis výsledku anglicky
Study of reformulation food focused on individual food Industry commodities.
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
—
OECD FORD obor
10700 - Other natural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
87
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
Studie reformulace potravin
Verze
—