Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ingrovy dny - XXXV. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F09%3A00139386" target="_blank" >RIV/62156489:43210/09:00139386 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Ingrovy dny - XXXV. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Tradiční Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin se letos konal už po pětatřicáté a přesto tu bylo jedno poprvé: poprvé proběhl v rámci tzv. Ingrových dnů. Ty zahrnovaly mimo zmíněný seminář další doprovodné akce na MZLU v Brně, která v tomtoroce slaví 90. výročí založení. Jako první se ve středu 4. března uskutečnily pro studenty přednášky spolupořádající Společnosti pro výživu. Předseda SPV MUDr. Tláskal hovořil na téma "Výživa, zdraví a společnost" a jeho místopředsedkyně doc. Dostálová o"Tucích ve výživě se zvláštním zřetelem na trans nenasycené mastné kyseliny". Ve čtvrtek 5. března bylo v univerzitní aule v rámci XXXV. semináře možno vyslechnout ve dvou blocích sedm přednášek. Úvodním slovem pan prof. Ingr a rektor MZLU v Brně prof.Hlušek nejprve pozdravili účastníky akce. První blok nazvaný "Jakost a zdravotní nezávadnost potravin" otevřel vedoucí pořádajícího Ústavu technologie potravin (ÚTP MZLU) prof. Komprda přednáškou o nutričních aspektech potravin, když před

  • Název v anglickém jazyce

    Ingr's Days - 35th Seminary of Food quality and Foodstuffs

  • Popis výsledku anglicky

    In March of 2009 Food Quality and Food Raw Materials Seminar observed an 35th anniversary of it's foundation on MUAF in Brno. Food Quality and Food Raw Materials Seminar is type of conference, where are quality and food safety discussing in various contexts. This year, there are lectures about food safety and food quality.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    20

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus